Opskrifter
Sprød kylling med broccolisalat
Onsdag, 20. marts 2013af Redaktion
Mad til særlige gæster - glutenfri. Lækker og sprød kylling paneret med mandler
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/marts/uge-12/mad/12-sproed-kylling-med-broccolisalat-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til sprød kylling med broccolisalat
(4 pers.)
800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie
Fremgangsmåde
Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min. Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter. Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i. Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kyllingerisotto med jordskokker
Kyllingenuggets og grovfritter
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop